Παρουσίαση Εταιρίας Bi Mors E.E.

Η Bi-Mors Ε.Ε. ιδρύθηκε το 2003 από τον Μάριο Χριστοδουλάκη, Τεχνολόγο Μηχανολόγο Μηχανικό με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.

Αποτελούμε τη μοναδική βιοτεχνική μονάδα με εξειδίκευση στην πλήρη ανακατασκευή υδραυλικών και ηλεκτρικών συστημάτων διεύθυνσης όπως κρεμαγιέρες, ηλεκτρικά τιμόνια, ατέρμονες, αντλίες και ελατήρια αερίου. 

Η εταιρεία μας σήμερα είναι σε θέση να διαθέσει ετοιμοπαράδοτες κρεμαγιέρες καινούργιες και ανακατασκευασμένες οι οποίες μπορούν άμεσα να παραδοθούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Παράλληλα κατασκευάζουμε χειροποίητους αποσβεστήρες ταλάντωσης (αμορτισέρ) μονού και διπλού σωλήνα διπλής ενέργειας με υποβοήθηση αερίου (αζώτου) για τους περισσότερους τύπους αυτοκινήτων και μηχανημάτων. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής κατά παραγγελία ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες ταλάντωσης (αμορτισέρ) με εξωτερική ρύθμιση και εξωτερική αποθήκη αζώτου. Στόχος μας είναι η κατασκευή και προώθηση αποσβεστήρων ταλάντωσης (αμορτισέρ) που να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των οχημάτων στις ιδιαιτερότητες των Ελληνικών οδοστρωμάτων. 

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται με πιστοποιημένα μηχανήματα από ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό (τεχνικών και μηχανικών) και παραδίδονται στους πελάτες μας μετά από αυστηρή διαδικασία προσομοίωσης των λειτουργιών τους. 

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος καθώς και η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται σε συνδυασμό με την επιλογή πιστοποιημένων πρώτων υλών εξασφαλίζουν στα τελικά προϊόντα πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας με μοναδικά χαρακτηριστικά απόσβεσης.
 
Η εταιρία παρέχει σε όλα τα προϊόντα της εγγύηση 1 έτους ανεξάρτητα χρόνου λειτουργίας και χιλιομετρικών αποστάσεων ή ωρών λειτουργίας . 

Σήμερα η Bi-Mors Ε.Ε. μέσα από την πολυετή παρουσία της έχει καθιερωθεί στο χώρο των εξειδικευμένων μηχανολογικών κατασκευών και υδραυλικών συστημάτων όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Bi Mors E.E. - ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Οδός P - Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου - 71601 Ηράκλειο – Κρήτη
 ΠΡΟΦΙΛ     ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ     ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ     ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 © - Bi Mors E.E., All Rights Reserved | Design and Hosting by crete-web.gr